Anlæg af ny have på eksisterende mark

Når du er færdig med at bygge et nyt hus og er kommet på plads indenfor, er der ofte stadig meget at lave ude i haven.

De fleste nye huset bliver bygget på en mark, og dermed er der et godt stykke til en flot have.

Der skal anlægges indkørsel og terrasse, hvor de fleste vælge havefliser eller belægningssten. En træterrasse kan ofte bygges hurtigere end anlægstiden for en fliseterrasse, men den kræver til gengæld en del vedligehold, hvilket får mange til at vælge den fra.

Der kommer hurtigt mange alger på en træterrasse, og du skal derfor både klare fjerne alger og sørge for at give træet olie eller maling.

Mange typehuse er blevet malet en enkelt gang, og træværket skal derfor helst have en tur med malingen inden der er gået lang tid. Sammen med maling til træterrassen, får du meget maling som skal opbevares et sted.

Skuret som typisk bygges sammen med carporten er der ikke meget plads i hvis du både skal have værktøj, plæneklipper, haveredskaber og maling, så det første stykke tid kan man eventuelt leje en isoleret container med strøm, så der kan tilsluttes en el-radiator og dermed kan frost og kondens undgås.

Både træterrasser og fliseterrasser kan med fordel algebehandles forebyggende, så de ikke bliver grønne af algerne, så selvom terrassen og indkørslen er helt ny, vil algebehandlingen have en effekt.

God fliserens trækker ind i overfladen og bekæmper alger, flisepest og mos inden det får fat.

 

Kilder:

http://www.bygge-hus.dk/

http://algebehandling.qsite.dk/

http://container-info.jimdo.com/

http://vaerktoejogmaskiner.simplesite.com/

https://mitnyehjem.wordpress.com/

http://begynderhaven.dk

Kommentarer er lukket, men trackbacks og pingbacks er åbne.